diumenge, 26 de juny del 2011

CONCERT A MONTSERRAT

Hola Monter@s i Moler@s!!!
Ja veig que heu estat molt "verbeneros". Jo també. A casa hi ha un Joan i un Jan i toca celebrar-ho com cal.
També volia explicar-vos que he estat a Montserrat aquest cap de setmana (aix, aiiix,... m'he recordat molt d'aquella estada que varem fer fa dos cursos enrera amb la Yashmine i que torna a tocar aquest any!) Doncs això que us deia: he estat aquest cap de setmana a Montserrat perquè feien un concert d'orgue (aquell tan nou i espctacular, us en recordeu?) i precisament l'intèrpret era l'organista de la catedral de Notre Dame de París (l'Edgar ja sap de què va, això)
Va ser impressionant. També volia dir-vos que hi havia força nens i que van fer més bondat que alguns adults que no van parar de xerrar. Si volien xerrar, què hi feien al concert? per què no anaven a la plaça? Els nens i nenes van estar callats i força quiets, tot i que el concert va durar una hora i mitja entre b¡sos i tot plegat!.
Aquest matí l'hem dedicat a caminar una mica; feia un SOL que feia esclatar les pedres!! HI havia escaladors i força gent en general. Moooolts estrangers. El dia abans haviem fet un vol pel camí dels Degotalls.
Una cosa interessant: estan fent obres a la plaça perquè s'estava ensorrant i han sortit unes restes de construccions de l'antic monestir!!
Bé, que us deixo unes quantes fotos i... fins la propera.
Ah!! recordeu de posar al mapa els llocs on heu estat!!! Si no en sabeu o no podeu, aviseuuuuu!!!
Una abraçada;
Rosa

1 comentari:

  1. Ah! D'acord Rosa, aleshores ho fem com l'any passat, oi?
    Uf...Aquestes fotos em recorden a l'estada de Montserrat com tu has dit, ho vam passar pipa!
    PETONS!

    ResponElimina